About us
History
A few words about Flavio Giuseppe,
The Founder
Laat me u voorstellen aan chef Boottawong Touta, een gerenommeerde culinaire expert gespecialiseerd in de Aziatische keuken voor meer dan 20 jaar.
Oorspronkelijk uit Thailand, heeft chef Touta waardevolle ervaring opgedaan door te werken in enkele van de beste Aziatische restaurants ter wereld. Zijn talent om heerlijke en gebalanceerde gerechten te creëren wordt erkend door Aziatische gastronomie kenners over de hele wereld.
Chef Touta is een meester in het gebruik van kruiden en specerijen om smakelijke en geurige gerechten te creëren. Hij is in staat om de smaken van verschillende Aziatische culturen te combineren om unieke en onvergetelijke gerechten te creëren.
Naast zijn uitgebreide ervaring in de Aziatische keuken staat chef Touta ook bekend om zijn passie voor onderwijs. Hij heeft in de loop der jaren talloze leerlingen en chefs opgeleid in de kunst van de Aziatische keuken.
Vandaag de dag leidt chef Touta zijn eigen Aziatische keuken, waar hij blijft werken aan het creëren van hoogwaardige gerechten die zijn liefde en passie voor authentieke Aziatische keuken weerspiegelen.
Als u op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke culinaire ervaring, hoeft u niet verder te zoeken dan chef Boottawong Touta en zijn Aziatische keuken.
« La nourriture que nous consommons nourrit non seulement notre corps mais aussi notre esprit, car elle influe sur notre bien-être physique et mental. »
Cooking Instructor since 2003
The History starts over 20 years ago, when Chef touta start his cooking class...
How it all started
January 15, 1995
Opened in 1995
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ac nulla facilisis, tincidunt ex eget, porta odio. Integer convallis cursus lacus, et cursus sapien. Cras fringilla diam nisl, ut euismod ex faucibus quis. Suspendisse eu orci turpis
March 20, 2003
The birth of his menu
Praesent ac nulla facilisis, tincidunt ex eget, porta odio. Integer convallis cursus lacus, et cursus sapien. Cras fringilla diam nisl, ut euismod ex faucibus quis. Suspendisse eu orci turpis
Aril 10, 2010
French gastronomic food emerged
Praesent ac nulla facilisis, tincidunt ex eget, porta odio. Integer convallis cursus lacus, et cursus sapien. Cras fringilla diam nisl, ut euismod ex faucibus quis. Suspendisse eu orci turpis
October 5, 2015
The new team of chefs is formed
Praesent ac nulla facilisis, tincidunt ex eget, porta odio. Integer convallis cursus lacus, et cursus sapien. Cras fringilla diam nisl, ut euismod ex faucibus quis. Suspendisse eu orci turpis
May 3, 2019
Restaurant rebranding
Praesent ac nulla facilisis, tincidunt ex eget, porta odio. Integer convallis cursus lacus, et cursus sapien. Cras fringilla diam nisl, ut euismod ex faucibus quis. Suspendisse eu orci turpis